Lokal & Atmosfär

Att hitta rätt miljö för ditt evenemang är avgörande för att det ska bli en succé. Oavsett om du planerar ett bröllop, en företagskonferens eller en privat fest, så är det viktigt att välja en plats som passar just dina behov. Vi förstår vikten av att skapa rätt atmosfär för varje tillfälle, och har lösningar för att kunna erbjuda en rad olika alternativ.

Mötesplatser & Atmosfär

Vi har ett nära samarbete med Hansalogen & Gyllebogård, två underbara mötesplatser & miljöer som garanterat kommer uppfylla era krav.

Gyllebogård

Gyllebo 741 Park erbjuder fantastiska lokaler för bröllop och fest för 100-300 gäster gäster i en naturskön miljö.

På Gyllebogård finns lokaler för allt från fest till konferens. På gården tillhandahålls festlokal inomhus och om sommaren festlokal i form av en charmig lada, där finns plats för barhäng, dans med liveband och inte minst en stor gård med ett stort trä däck ut över ängarna. 

Gästerna får gärna stanna över natten i moderna sovrum med tillhörande badrum.

Hansalogen

HansaLogen belägen i centrala Skurup, uppförd förra sekelskiftet och användes senast för spannmålsförvaring.

HansaLogen har genomgått en omfattande GRÖN-renovering och blivit en modern event & festlokal där det gamla och robusta möter modern teknik. 

Plats för upp till 150 personer (inne) och passar för privata fester, företagsevent, möten, konferens och konserter. Tillåter vädret kan du slå upp de två 250 kg tunga portarna som leder dig ut till en stor inhägnad innergård för mingel, lek eller sittande gäster. 

Det är fantasin som sätter gränserna.

Låt oss hålla kontakten

Tack för att du överväger våra tjänster för ditt kommande evenemang! Vi vill gärna prata med dig om dina specifika behov och önskemål.

Vårt team är dedikerat att hjälpa dig planera den perfekta menyn och tillhandahålla din skräddarsydda cateringupplevelse.

Vi ser fram emot att snart höra från dig och tillsammans göra ditt evenemang minnesvärt.